Μετακομίσεις - Μεταφορές | Μπουζαλάς Ιωάννης
 
4η Πάροδος Λαιϊκών
24100 Καλαμάτα
 
Τηλέφωνο: +302721093427
 
Κινητό τηλέφωνο: +306977780999
 
 
 
 
 

Γερανομεταφορές

 
Η μεταφορική Ιωάννης Μπουζάλας, που έχει την έδρα της στην Καλαμάτα, αναλαμβάνει γερανομεταφορές, βασισμένη στην πολυετή εμπειρία της, στις πιο οικονομικές τιμές που κυκλοφορούν στην αγορά.

Συγκεκριμένα, η εταιρεία μας διαθέτει φορτηγά με ανυψωτικό μηχάνημα για χρήση σε σημεία που τα αυτοκίνητα είναι αδύνατο να φτάσουν, δίνοντά σας έτσι τη λύση για τη μετακόμιση του εξοπλισμού σας σε κατοικίες από έναν όροφο μέχρι πολλούς ορόφους.

Το μήκος του βραχίονα των γερανών μας φτάνει πολλά μέτρα πάνω από το έδαφος, έτσι ώστε να μεταφέρεται με απόλυτη ασφάλεια από και προς το έδαφος ή κατευθείαν στα φορτηγά μας οποιοδήποτε από τα αντικείμενά σας.

Τα ανυψωτικά μηχανήματα που χρησιμοποιούμε είναι από τα πιο σύγχρονα και ευέλικτα στο είδος τους, με αποτέλεσμα η μετακομίσεις σας να είναι άνετες, γρήγορες και φυσικά ασφαλείς.

Εξίσου σημαντικό είναι το γεγονός ότι μπορούμε να πραγματοποιήσουμε εργασίες και σε σημεία με περιορισμένη πρόσβαση, καθώς έχουμε τη δυνατότητα (λόγω εμπειρίας προσωπικού και καταλληλότητας μηχανημάτων) να τοποθετήσουμε τους γερανούς μας ακόμη και σε πολύ στενούς δρόμους.